Home BUSINESS Seksspeeltjes kopen

Seksspeeltjes kopen

0
121

Online kun je op steeds meer plekken sekspeeltjes kopen. Een van de webshops die erg in opkomst is is easyjoy.nl. Deze webshop heeft een gigantisch assortiment in speeltjes. Je kunt hierbij denken aan sekspeeltjes in de ruimste zin van het woord. Van eenvoudige “hebbe dingetjes” tot zwaar sm geschut. De website van easyjoy kenmerkt zich door dit grote assortiment in combinatie met een snelle levering. Ze hebben dus praktisch alles op voorraad. Als je vandaag tot 23:30 besteld heb je morgen de bestelling in huis. Althans dat wordt overal op de website verteld. Ik heb een proefbestelling gedaan om te kijken hoe, en uiteraard ook hoe snel, de bestelling wordt geleverd. Ik moet zeggen.. het viel me heel erg mee. Het pakketje werd de volgende dag geleverd in een discrete kartonnen doos. De afzender was een postbus adres. Je moet echt diep in Google zoeken wil je kunnen zien wat de werkelijke afzender van het pakketje is. Tot zover dus een aanrader! De kwaliteit is echt goed. Je kunt gelijk merken dat dit geen (goedkope) Chinese speeltjes zijn. Nu geldt deze observatie natuurlijk niet voor het gehele assortiment. Ik heb de satisfier 2 pro en een paar plugs gekocht. De satisfier pro 2 voelt stabiel aan en wordt geleverd in een luxe verpakking. Verder is alles gewoon van goede kwaliteit.

Drogist

Naast de speeltjes kun je bij easyjoy ook terecht voor allerlei drogisterij artikelen. Van condooms tot glijmiddelen zijn in allerlei vormen, maten en smaken beschikbaar. Bij de verschillende speeltjes wordt ook aangegeven voor welke glijmiddelen ze geschikt zijn. Dit is voor de korte termijn natuurlijk niet heel erg belangrijk maar zorgt voor de lange termijn natuurlijk wel voor het behoud van je speeltjes. Uiteraard hebben we bij onze bestelling ook een aantal flesjes glijmiddel mee besteld. We hebben het eigenmerk getest maar ook een aantal andere merken. Naast de prijs hebben we eigenlijk geen verschil in kwaliteit gemerkt. Qua verzending en verpakken was hier verder ook niets op aan te merken. Gewoon prima kwaliteit die je mag verwachten van een dergelijke winkel. Alles is netjes verpakt zodat lekkage en breuk onderweg wordt voorkomen. Kortom, ook voor de drogist afdeling kun je prima terecht bij easyjoy.nl!

Advies

Waar easyjoy ook erg goed in is, zijn hun adviezen over allerlei problemen rondom seksualiteit. Ze behandelen verschillende aandoeningen, stoornissen, angsten en problemen. Zo kun je bijvoorbeeld informatie vinden over orgasmestoornissen maar ook voor bepaalde angsten. Het lijkt er op dat de teksten door ervaringsdeskundigen zijn geschreven. De informatie is doeltreffend en to the point. Ook wordt er handig gebruik gemaakt van gerelateerde artikelen en vragen. Zo wordt je in de website al heel snel veel wijzer over jouw probleem en kom je er van alles over te weten. Naast de speeltjes die ze aanbieden bieden ze ook hulpmiddelen aan om bijvoorbeeld over je stoornissen heen te komen. Zo kun je in feite alles onder één dak kopen, gebaseerd op het advies dat ze je hebben gegeven. Als je niet helemaal helder hebt of jij gelukkig zal worden van het product dan kun je ze tijdens werkdagen bereiken tot 21:00 uur. Wel zo handig als je gewoon aan het werk bent!

Retouren

Natuurlijk is het belangrijk dat een bedrijf de boel op orde heeft als het om assortiment, voorraad en advies gaat. Maar ook het retourneren van de producten moet natuurlijk probleemloos gaan. Zoals bij elke website en webshop die ik test heb ik ook bij easyjoy een retour test gedaan. Bij de producten die easyjoy verkoopt is het natuurlijk logisch dat ze een vrij strikte retour policy hebben. Uiteraard vanuit hygienisch oogpunt. Ik ga er van uit dat jij en iedereen rondom ons dit begrijpt. Ik wel in ieder geval! Enfin, in onze bestelling hebben we dus een aantal drogisterij artikelen extra besteld en deze hebben we geretourneerd. Nu weten we van dergelijke bedrijven dat het retourneren van een halve order nogal eens voor problemen zorgt maar dat was bij easyjoy niet aan de orde. We hebben binnen een week ons retourdeel opgestuurd en binnen twee weken na de originele aankoop stond het geld alweer op onze rekening. Al met al kunnen we dus stellen dat easyjoy een dikke voldoende scoort! Wat ons betreft dus een echte aanrader!!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here